Καλέστε μας +30 23510 23211
Ωράριο Δευ - Παρ 7.30 - 15.30

Ελ

En

Έκθεση Food Expo Cy 2025, 11 & 12 Ιανουαρίου 2025, Λευκωσία-Κύπρος

Παρακ΄τω θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες με την Έκθεση Food Expo Cy που διοργανώνεται στη Λευκωσία .

Λόγω ανακαινίσεων στα περίπτερα της Κρατικής Έκθεσης Κύπρου, τους μοναδικούς μεγάλους εκθεσιακούς χώρους στο νησί, η έκθεση μετατίθεται στις 11 και 12 Ιανουαρίου του 2025 αντί του Νοεμβρίου 2024. Αυτό ίσως τελικά να βοηθήσει κάποιες περιφέρειες όπως και της Αττικής που είχαν κλείσει τις προετοιμασίες τους για το 2024.

Παρακάτω δείτε το ανανεωμένο leaflet της Έκθεσης με όλες τις σχετικές πληροφορίες και κόστη και σημειώνω παρακάτω μια γενική ενημέρωση / υπενθύμιση για την Έκθεση.

Θα είναι η πρώτη χρονιά στην Κύπρο που θα διεξαχθεί η Έκθεση για τρόφιμα και παραδοσιακά προϊόντα με μια παρουσίαση Ελληνικών και Κυπριακών προϊόντων, σε μια περίοδο πριν την καινούρια σεζόν για τα ξενοδοχεία και εστιατόρια, που είναι σε αναζήτηση για καινούρια προϊόντα και προσφορές.

Η Έκθεση θα  τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού της Ελλάδος και του αντίστοιχου της Κύπρου.

Ο γενικότερος στόχος της Food Expo Cy είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών του επισιτιστικού, ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου, σε θέματα εστίασης που αφορούν τον κλάδο τους.

Στο πλαίσιο αυτό, σημαντικότερο κομμάτι θα είναι η παρουσίαση Ελληνικών παραδοσιακών  τροφίμων αλλά και προϊόντων που αφορούν το κομμάτι του HORECA και αντιστοίχων Κυπριακών εταιριών σε μια μεγάλη συνύπαρξη με προοπτική την γνωριμία των Ελληνικών προϊόντων στην Κυπριακή αγορά και των Κυπριακών αντίστοιχα, στην Ελληνική αγορά. Κατ’ επέκταση, στόχος είναι και η προώθηση των συνεργασιών μεταξύ Ελληνικών και Κυπριακών εταιρειών όπως η αντιπροσώπευση τους στις αντίστοιχες Ελληνικές ή Κυπριακές αγορές.

Για αυτό, προσκεκλημένοι στην έκθεση θα είναι:

(α)  Το κομμάτι του HORECA δηλαδή, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, chefs, ζαχαροπλάστες, bartenders, barristas, sommeliers, κ.τ.λ..

(β)  Το κομμάτι της αγοράς εστίασης δηλαδή, έμποροι-εισαγωγείς τροφίμων και ποτών, αγοραστές υπεραγωγών και λοιπών χώρων προώθησης τροφίμων και ποτών, και γενικά επαγγελματίες που τους αφορά το θέμα.

(γ)  Το Κυπριακό κοινό με ενδιαφέρον στη μαγειρική και τα παραδοσιακά προϊόντα ή/και που ασχολείται με το θέμα.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει τρόφιμα, ποτά, Κυπριακά και Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, καφέδες και ροφήματα που αφορούν εταιρείες όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και χώρους μαζικής εστίασης, αγοραστές και ιδιοκτήτες supermarket αλλά και πιο μικρών σημείων πώλησης, τροφίμων και ποτών/ροφημάτων γενικότερα.

Από Ελληνικής πλευράς η Έκθεση ενδιαφέρει παραγωγούς, βιομηχάνους και εμπόρους τροφίμων, παραδοσιακών προϊόντων, ποτών και λοιπών ειδών εστίασης  που αναζητούν τόσο συνεργασίες και εκπροσώπηση στην Κυπριακή αγορά όσο και άλλους που ήδη αντιπροσωπεύονται αλλά αναζητούν και νέες συνεργασίες για την καλύτερη εκπροσώπηση των προϊόντων τους στην Κυπριακή αγορά.

Στα πλαίσια της έκθεσης θα παρουσιάζονται επιδείξεις μαγειρικής βασισμένες και σε προϊόντα εκθέτων όπου μπορείτε και εσείς να κρατήσετε τον δικό σας χρόνο στην σκηνή για παρουσίαση συνταγών βασισμένων σε δικά σας προϊόντα.

Επίσης, μετά από μια συγκεκριμένη ώρα και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα λειτουργούν περίπτερα με street food παραδοσιακών γεύσεων από την Κύπρο και την Ελλάδα για τους εκθέτες τους καλεσμένους τους καθώς και για το κοινό που θα παρευρίσκετε στην Έκθεση.

Είμαστε στη διάθεση σας για περαιτέρω πληροφορίες στο τηλέφωνο +35722315477 και email: info@arvani.com.cy.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Φώτης Θεοδωρόπουλος
(+357.99.689.556)

10 Panayioti Toumazou Avenue, Flat 401, Strovolos, Nicosia, Cyprus
Tel: (+357) 22 315 477  |  (+357) 96 315 000
Working Hours: Monday to Friday 08:00 – 13:00 & 15:00 – 18:00

  

Προηγούμενο 28ο Πτηνοτροφικό Συνέδριο Λατινικής Αμερικής (Ουρουγουάη, 12-15 Νοεμβρίου 2024)

Ακολουθήστε μας

Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 9, Τ.Κ. 60134, Κατερίνη

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 15:30

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 – 14:30

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας